Wat betekent FIRM bij Triple F Security
Wat betekent FAIR bij Triple F Security

Missie

Triple F Security is een dynamische toonaangevende organisatie met vernieuwende ideeën over de invulling van beveiligings- en servicewerkzaamheden en de werving en selectie van medewerkers die daaraan invulling moeten geven.

Zij biedt op haar eigen unieke manier maximale kwaliteit in service en dienstverlening op het gebied van veiligheids- en servicevraagstukken. Dit met als doel het realiseren van operational excellence en duurzame partnerships met haar opdrachtgevers.

Binnen Triple F Security worden de medewerkers erkend als bron van kwaliteit en weet het management zijn waarde-gestuurde filosofie van Firm-Fair-Friendly concreet te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Op de werkvloer werken de medewerkers in vrij grote autonomie zonder strakke aansturing van boven maar wel met de centraal gedeelde bedrijfswaarden.

Team Triple F Security en Serivices

Visie

Triple F Security wil voor haar opdrachtgever een kwalitatief hoogwaardige partner zijn op het gebied van orde en veiligheid voor de lange termijn. Of het nu gaat om een (eenmalig) kortstondig evenement of beveiligingsopdracht of een meerjarig bouwproject de kwaliteit van de dienstverlening en service staan voorop.

Het management en de medewerkers kunnen niet alleen bogen op een jarenlange maar ook op een uitgebreide ervaring in het managen en uitvoeren van beveiligings- en serviceprojecten, lokaal nationaal en internationaal. Triple F Security heeft daarmee een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers opgebouwd in de entertainmentbranche als ook in de bouwwereld en het bedrijfsleven.
De wijze waarop uitvoering wordt gegeven aan de werkzaamheden en de projecten worden voorbereid en begeleid, gecombineerd met een marktconforme tariefstelling maakt Triple F Security een unieke speler in de markt.