Werk jij straks als Event Security Officer op verschillende evenementen?

Hoe ziet jouw dag tijdens een evenement er ongeveer uit?

Je bent als een van de eerste medewerkers aanwezig, om bijvoorbeeld ook tijdens de opbouw de veiligheid van medewerkers te garanderen. Samen met je collega’s vorm je het team van Security Hosts. Je zorgt ervoor dat zowel de organisatie als de bezoekers een fantastische dag beleeft. Dit doe je middels ons Firm, Fair en Friendly principe. 

Je bent op verschillende posities inzetbaar, zoals bijvoorbeeld bij de toegangscontrole, backstage, frontstage, zowel tijdens het opbouwen als tijdens de duur van het evenement.

Event Security Officer bij Triple F Security
Vacature Event Security Officer

Wat heb je hiervoor nodig?

Je bent 18 jaar of ouder en beschikt over een MBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur beschik je al over een ESO certificaat, of je bent bereid deze intern te behalen.

Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift, maar ook moet je in staat zijn om de Engelse taal te begrijpen en te spreken. Je bent van onbesproken gedrag (i.v.m. screening bij de politie) en flexibel inzetbaar. 

Het is fijn als je beschikt over een rijbewijs en auto, maar dat is geen must. Net als een certificaat “Landelijk Verkeersregelaar”, BHV of EHBO ben je bereid deze te halen of beschik er bij voorkeur al over.

WERK JIJ STRAKS OP EEN LEUK EVENEMENT ALS EVENT SECURITY OFFICER?

Klik dan op de knop hieronder en vul het contactformulier in. Wij nemen binnen 48 uur contact met jou op voor het maken van een kennismakingsgesprek!

GEÏNTERESSEERD? KOM WERKEN BIJ TRIPLE F SECURITY & SERVICES!

Vul het formulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met jou op voor een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Wij kijken uit naar jouw motivatie om onderdeel te worden van ons Triple F Security team!