Werk jij straks als Service Medewerker op leuke evenementen?

Hoe ziet jouw dag tijdens een evenement er ongeveer uit?

Tijdens evenementen zijn er verschillende taken die door servicemedewerkers gedaan kunnen worden, hierbij moet je denken aan parkeerbegeleiding, kaartcontrole, verwijzen van de bezoekers, toezicht bij de nooduitgangen. Jij bent de eerste persoon die de bezoeker tegenkomt en ontvangt hen met een gastvrije houding.

Service Medewerker Evenementen bij Triple F Security
Werken bij Triple F Security & Services als Service Medewerker Evenementen

Welke kwaliteiten verwachten wij van jou?

Naast een dienstverlenende instelling, verwachten we van jou dat je je goed kunt uitdrukken in Nederlands en Engels. Je beschikt over voldoende zelfdiscipline en zelfstandigheid. Vanzelfsprekend bezwijk je niet onder druk en zet je jouw sociale vaardigheden op een juiste manier in. Wij vinden het belangrijk dat je een representatief voorkomen hebt, maar belangrijker nog: ten allen tijde een professionele en vriendelijke houding richting bezoekers en collega’s door het uitdragen van ons Firm Fair Friendly  principe!

Word onderdeel van ons team!

Je treedt toe tot ons hechte team van security professionals, waar jij een belangrijke schakel bent. Naast de mogelijkheden om jouw skills te verbeteren d.m.v. Continue Professional Development, zijn er volop doorgroeimogelijkheden binnen ons team. Triple F Security voelt voor jou als thuiskomen, waarbij je ons Triple F principe – Firm-Fair-Friendly – omarmt en uitdraagt!

WERK JIJ STRAKS OP EEN LEUK EVENEMENT ALS SERVICE MEDEWERKER?

Klik dan op de knop hieronder en vul het contactformulier in. Wij nemen binnen 48 uur contact met jou op voor het maken van een kennismakingsgesprek!

Wat heb je hiervoor nodig?

Wat bieden wij?

GEÏNTERESSEERD? KOM WERKEN BIJ TRIPLE F SECURITY & SERVICES!

Vul het formulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met jou op voor een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Wij kijken uit naar jouw motivatie om onderdeel te worden van ons Triple F Security team!