Ben jij die nieuwe Bouwplaats portier die elke dag weer van een uitdaging houdt?

Hoe ziet jouw dagelijkse uitdaging er ongeveer uit?

In de ochtend open je op tijd zelfstandig een locatie, registreert en verleent toegang aan medewerkers en bezoekers. Een deel van je dag bestaat uit het correct bijhouden van verschillende administraties, daarnaast maak je onderdeel uit van de BHV organisatie en zie je streng toe of alle veiligheidsmaatregelen opgevolgd worden. Jij zorgt voor een gastvrije en veilige beleving van de locatie. Je komt in contact met heel veel mensen, waardoor geen dag hetzelfde voelt.

Werken als Bouwplaatsportier bij Triple F Services
Vacature Bouwplaatsportier

Wat heb je hiervoor nodig?

Je bent in bezit van de certificaten VCA, GPI en BHV of je bent bereid om deze te halen. Je spreekt Nederlands en beheerst dit ook in geschrift, daarnaast kun je goed uit de voeten met software programma’s zoals Word en Excel. Je beschikt over een goede dosis sociale vaardigheden en staat altijd klaar bij incidenten. 

Word onderdeel van ons team!

Je treedt toe tot ons hechte team van security professionals, waar jij een belangrijke schakel bent. Je krijgt een goede beloning op basis van jouw ervaring. Naast de mogelijkheden om jouw skills te verbeteren d.m.v. Continue Professional Development, zijn er volop doorgroeimogelijkheden binnen ons team. Triple F Security voelt voor jou als thuiskomen, waarbij je ons Triple F principe – Firm-Fair-Friendly – omarmt en uitdraagt!

BEN JIJ ONZE NIEUWE BOUWPLAATSPORTIER?

Klik dan op de knop hieronder en vul het contactformulier in. Wij nemen binnen 48 uur contact met jou op voor het maken van een kennismakingsgesprek!

Jij beschikt over de volgende kwaliteiten

Wat vragen wij van jou?

Wat bieden wij jou?

GEÏNTERESSEERD? KOM WERKEN BIJ TRIPLE F SECURITY & SERVICES!

Vul het formulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met jou op voor een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Wij kijken uit naar jouw motivatie om onderdeel te worden van ons Triple F Security team!