Ben jij die nieuwe Beveiliger die elke dag weer van een uitdaging houdt?

Hoe ziet jouw dagelijkse uitdaging er ongeveer uit?

In de ochtend open je op tijd zelfstandig een locatie en registreert en verleent toegang aan medewerkers en bezoekers. Een deel van je dag bestaat uit het correct bijhouden van verschillende administraties, daarnaast ben je op een aantal locaties onderdeel van de BHV organisatie en zie je streng toe of alle veiligheidsmaatregelen opgevolgd worden. Jij zorgt voor een gastvrije en veilige beleving van de locatie. Je komt in contact met heel veel mensen, waardoor geen dag hetzelfde voelt.

Beveiliger vacature Triple F Security
Vacature Beveiliger bij Triple F Security

Wat heb je hiervoor nodig?

Je bent in bezit van het diploma beveiliger, VCA en BHV certificaat of je bent bereid om deze te halen. Je spreekt goed Nederlands en beheerst dit ook in geschrift, daarnaast heb je voldoende ervaring met software programma’s zoals Word en Excel. Je beschikt over een goede dosis sociale vaardigheden en staat altijd klaar bij incidenten. 

Word onderdeel van ons team!

Je treedt toe tot ons hechte team van security professionals, waar jij een belangrijke schakel bent. Je krijgt een goede beloning op basis van jouw ervaring en de VBE.nl CAO. Naast de mogelijkheden om jouw skills te verbeteren d.m.v. Continue Professional Development, zijn er volop doorgroeimogelijkheden binnen ons team. Triple F Security voelt voor jou als thuiskomen, waarbij je ons Triple F principe – Firm-Fair-Friendly – omarmt en uitdraagt!

ZIE JE JEZELF AL ALS BEVEILIGER?

Klik dan op de knop hieronder en vul het contactformulier in. Wij nemen binnen 48 uur contact met jou op voor het maken van een kennismakingsgesprek!

Jij beschikt over deze kwaliteiten

Wat vragen wij van jouw?

Wat bieden wij jou?

GEÏNTERESSEERD? KOM WERKEN BIJ TRIPLE F SECURITY & SERVICES!

Vul het formulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met jou op voor een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Wij kijken uit naar jouw motivatie om onderdeel te worden van ons Triple F Security team!